Meer blogberichten

CIJNS|Erfzaken steunt Alpe d’Huzes

Wij spreken het volgende met je af. Cijns|Erfzaken levert samen met jou een bijdrage aan het goede doel. Jij krijgt van ons een gratis testamentscan. Jij doet een gift aan KWF/ Alpe d’Huzes door middel van een sponsorbijdrage aan Grace Bosch die als wandelaar deelneemt aan Alpe d’Huzes.

Het geld wordt ingezameld voor het KWF/ kankeronderzoek

In de eerste week van juni beklimmen ongeveer 5000 mensen de Alpe d’Huzes voor het goede doel. Zij leveren een bijdrage aan de strijd tegen kanker onder het motto “Niemand meer dood aan kanker!” Op het moment dat wij dit schrijven duurt het nog 55 dagen, 17 uur, 13 minuten en 8 seconden tot het startschot van Alpe d’Huzes klinkt. Op het moment dat jij dit leest heb je nog iets minder tijd om te profiteren van ons aanbod. Cijns|Erfzaken wil graag een bijdrage leveren aan dit goede doel.

Onze bijdrage bestaat uit het sponsoren van Grace Bosch

Wij sponsoren de deelname van Grace Bosch aan dit evenement met een vast bedrag van € 250.

CIJNS|Erfzaken werkt met jou samen voor het goede doel 

Samen met jou willen wij de deelname van Grace Bosch aan Alpe d’Huzes nog succesvoller maken. Wij spreken het volgende af. Wij maken voor jou een testamentscan. Als tegenprestatie doe jij een gift aan Alpe d’Huzes (Grace Bosch). Rekening houdende met drempelbedragen (1% van drempelinkomen met een minimum van € 60) is deze gift voor jou ook nog eens aftrekbaar in de aangifte inkomstenbelasting.

Maak een testamentscan en voorkom verrassingen bij overlijden 

Bij overlijden erven je erfgenamen je vermogen. De wet bepaalt wie je erfgenamen zijn. Waarom zou je een testament maken als de wet dat al geregeld heeft? Het antwoord is simpel. Omdat de wetgever niet alles geregeld heeft en je met een testament zelf de regie over je nalatenschap houdt. Daarbij is het nog maar de vraag of je testament nog wel voldoet na de wetswijzigingen van 2003 en 2010. Voor het belang van het opstellen van een testament verwijzen wij graag naar onze blog die wij daarover hebben geschreven.

Een testamentscan geeft inzicht, duidelijkheid en rust

Jij krijgt binnen een gesprek van een uur volledig inzicht in je fiscale en financiële risico’s bij overlijden. Wij leggen jou uit wat de financiële en fiscale gevolgen zijn van je overlijden. Wij berekenen hoeveel erfbelasting de erfgenamen verschuldigd zijn en hoe de nalatenschap moet worden afgehandeld. Wat de testamentscan precies inhoudt kun je ook lezen op onze website.

De kosten voor een testamentscan bepaal je zelf

Je leest het goed. De kosten voor het adviesgesprek bepaal jezelf. Dat is bijzonder! Toch? Wij zijn er van overtuigd dat het gesprek waardevol voor je is. Hoeveel dat gesprek je waard is bepaal je echter zelf. Je betaalt niets aan Cijns|Erfzaken maar rechtstreeks aan het goede doel.

Deze actie is geldig tot en met 6 juni 2018

Deze actie heeft een beperkte houdbaarheid. Alle aanmelding tot en met 6 juni 2018 kunnen profiteren van ons aanbod voor het goede doel. Wil je gebruik maken van deze actie neem dan contact op via onderstaand formulier. Natuurlijk kun je ons ook bellen (055-5762524). Of stuur je mail naar info@cijns.nl.

Bericht delen op:
| | Linkedin