Meer blogberichten

Oud en Nieuw

Oud en nieuw 2021/2022 vieren is dit jaar niet anders dan vorig jaar. Opnieuw worden we beperkt in het aantal gasten dat je thuis mag ontvangen en het vervoeren en afsteken van oudejaarsvuurwerk is ook nu verboden. Het lijkt op oud nieuws.

Cijns & Erfzaken
Het jaar 2021 loopt ten einde. In alle opzichten voor Cijns I Erfzaken moeilijk en verdrietig jaar. We zijn een klein en betrokken team. Het dragen van een zware ziekte en het daarop volgend overlijden van Sylvia, de echtgenote van collega Michel, hakte er zwaar in. Als geen ander zijn wij voorbereid op al hetgeen wat te maken heeft met de voorbereiding en het afwikkelen van een nalatenschap. Het is wat anders om dit zelf te moeten ervaren. Gebleken is hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben waarmee je angst, zorgen en verdriet kunt delen. Wij zijn al onze relaties dankbaar voor de warme en hartelijke belangstelling die niet alleen Michel en zijn gezin maar ook wij als zijn collega’s mochten ontvangen.

Nieuwe huisvesting
Per 1 januari 2022 is Cijns I Erfzaken gevestigd in het PWA301 gebouw aan de Prins Willem Alexander nummer 301 te Apeldoorn. Na vijf jaar verlaten wij dus ons kantoor aan het Kanaalpad 69 te Apeldoorn. Dit laatste kantoor was voor ons te groot geworden en het bleek lastig in deze tijd een medehuurder te vinden. Een logische keus om nieuwe huisvesting te zoeken. Dat is dus gelukt! We zijn blij met onze nieuw plek. Een representatief gebouw in het centrum van Apeldoorn. Goed bereikbaar met goede parkeergelegenheid, nieuwe meubels, nieuwe telefonie en nieuwe software. Volop veranderingen om ons beter voor te bereiden op onze en dus ook jullie toekomst. We pakken niet uit door middel van een “open huis”. Dat is in deze tijd niet gepast, Maar als je nieuwsgierig bent hoe we er bij zitten kom dan vanaf 3 januari 2022 zeker even langs voor een kop koffie.

Hartelijke groet
Onze eindejaar kaart heeft als thema de verhuizing. Een kerstboom in een verhuisdoos die afgeleverd moet worden bij Cijns I Erfzaken. Dat had je natuurlijk al gezien. Nieuwe locatie met dezelfde mensen die jullie fijne feestdagen en een prachtig 2022 wensen!

Bericht delen op:
| | Linkedin