Meer blogberichten

Wij zoeken de coöperatieve samenwerking met intermediairs

Bent u accountant, notaris, fiscalist of assurantiespecialist? Dan krijgt u in uw beroepsuitoefening als intermediair ongetwijfeld te maken met een wijds palet van vragen van uw cliënten. Raken deze essentiële zaken zoals erfzaken en vermogenplanning? Leest u dan nu verder, in het belang van uw cliënten.

Erfzaken als specialisme

Erfzaken en vermogensplanning zijn ingewikkelde adviesterreinen. Toch wenst u vanuit uw beroepsuitoefening en het daarbij behorende hoge niveau van serviceverlening, uw cliënten compleet te adviseren. Specifiek diepgaande kennis vergaren over Erfzaken en vermogensplanning is ene langdurig en intensief traject. Cijns|Erfzaken is hierin al jaren dé specialist en nodigt intermediairs zoals u uit tot een coöperatieve samenwerking. 

Wederzijds vertrouwen en elkaar aanvullend vakmanschap

De basis voor die coöperatieve samenwerking is wederzijdse vertrouwen en elkaar aanvullend vakmanschap. Zo eenvoudig kan het zijn! Mocht u bij uw cliënten stuiten op een gewenst advies over erfzaken en vermogensplanning, dan staat de kennis van Cijns|Erfzaken op deze specifieke terreinen compleet ter beschikking van u en uw cliënten. Elke samenwerkingsvorm is daarin mogelijk, met respect voor uw zakelijke belangen. Wij zullen vanuit Cijns|Erfzaken uiteraard nooit actief worden op de specifieke adviesterreinen waarop u voor uw cliënten actief bent.

Heeft u interesse in een coöperatieve samenwerking met Cijns|Erfzaken

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Neem dan direct contact met ons op via https://cijns.nl/contact/ of bel 055-5762524 of mail naar info@cijns.nl

Bericht delen op:
| | Linkedin