Meer blogberichten

Wie wordt de spin in het web bij Cijns?

 

Wij hebben een vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Secretaresse/Office manager met “hands on” mentaliteit. Vind je werken in een kleine organisatie aantrekkelijk? Ben je representatief, goed in woord en geschrift en kun je goed met relaties omgaan? Dan is deze vacature voor jou bedoeld.

CIJNS stelt zich voor

Cijns is een allround belastingadvieskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in belastingzaken, vermogenszaken en erfzaken. Onze klanten zijn zowel particulieren en ondernemers. Cijns staat voor de volgende kernwaarden: vertrouwen, laagdrempelig, kwaliteit, loyaal, informeel en toegankelijk. Een gezonde balans tussen werk en privé en een goede werksfeer vinden we belangrijk.

Wat wij van jou verwachten

We verwachten van onze collega dat ze beschikt over de gebruikelijke vaardigheden van een secretaresse/office manager. Zo verwachten we kennis van office applicaties en gaan we er vanuit dat je je andere applicaties snel eigen maakt. Net zo belangrijk vinden we je werkhouding en de mate van zelfstandigheid. Daarnaast kijken we nadrukkelijk of je in het team past.
Gezien de aard van de activiteiten is ervaring in de accountantsbranche of zakelijke dienstverlening een pre. Als je deze ervaring niet hebt maar wel beschikt over de gewenste eigenschappen dan nodigen we je ook uit om te reageren. Tot je takenpakket behoren de gebruikelijke secretariële taken. Daarnaast verwachten we dat je ondersteuning biedt bij het declaratieproces, de debiteurenbewaking en commerciële activiteiten. Ten slotte zijn er mogelijkheden om een bijdrage te leveren bij het verder vorm geven van bedrijfsprocessen.

Wat CIJNS te bieden heeft

Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract aan voor ongeveer 24 uur. Wij hebben de intentie om het tijdelijke contract om te zetten naar een vast dienstverband.

Neem contact op met Michel

Ben jij onze nieuwe collega, onze spin in het web? Neem dan contact op met Michel Esselink of stuur hem je sollicitatiebrief met CV (michel@cijns.nl). Je kunt Michel voor vragen over deze vacature telefonisch bereiken op 055-5762524.

Bericht delen op:
| | Linkedin