Meer blogberichten

Ook in 2021 staan we graag weer voor u klaar…

Dat is de boodschap die we dit jaar op onze kerstkaart hebben staan. Is de kaart wel zo realistisch? sneeuw en sneeuwpoppen? We kunnen ons bijna niet herinneren dat we kerst en oud en nieuw onder die omstandigheden in Nederland vierden. Bovendien hebben we allen de handen op de rug terwijl we niets anders doen dan onze handen laten wapperen.
Als tekst staat geschreven dat we iedereen fijne feestdagen wensen. Tuurlijk! Ondanks alles! En ook in 2021 staan we als vanzelfsprekend graag weer voor je klaar!

Nu je de kaart nog eens goed hebt bekeken. Mooie is deze he!? Gemaakt door Faam!
Degene die Erfzaken en Cijns volgen herkennen de stijl van deze kaart. Dat is hetzelfde als die van ons in dit jaar uitgebrachte boekje “de week na de cake”. Het naslagwerk dat vele nieuwsbrief lezers dit jaar besteld hebben. Vol wetenswaardigheden op het gebied van het erfrecht. Wat zijn wij ongelofelijk trots op alle goede kritieken. Dat succes had veel groter kunnen en moeten zijn. Corona gooide echter roet in het eten….

Begin van dit jaar hadden wij om Erfzaken te lanceren een evenement gepland in Orpheus, waarbij we “de week na de cake” zouden presenteren aan heel veel zakelijke contacten en lokale ondernemers. Dat evenement mocht helaas niet doorgaan. De 1,5 meter maatschappij is de nieuwe werkelijkheid en we wassen onze handen inmiddels stuk. We hebben er net als iedereen last van. Maar we zitten niet bij de pakken neer! We hebben onze maatregelen getroffen en zijn ook tijdens de tweede golf gewoon bereikbaar voor onze cliënten. Op ons kantoor kunnen we voldoende afstand garanderen en anders zijn er goede online alternatieven hebben we gemerkt.

Het is al weer een jaar geleden dat we aankondigden om Erfzaken los te maken van Cijns.  Dat is ons gelukt zonder de identiteit van Cijns te verliezen en toch de dienstverlening te verrichten die u van ons gewend bent. En dat was dit jaar extra moeilijk omdat wij, net als vele andere collega fiscale adviseurs, vreselijk in de steek werden gelaten door onze softwareleverancier bij het maken van uw aangiften. Bedankt voor het geduld dat je met ons had, en we kunnen melden dat we een andere leverancier hebben voor komend aangifte jaar.

Ook in 2021 staan we weer voor je klaar en mogen we hopelijk weer helpen met de belastingaangiften, verstrekken van inzicht en overzicht in je inkomens- en vermogenspositie, financiële planning en/of de voorbereiding en afwikkeling  van een nalatenschap. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en wensen je een harmonieuze jaarwisseling en een sprankelend, gezond en virusvrij 2021. 

Bericht delen op:
| | Linkedin