Meer blogberichten

Gratis telefonisch spreekuur, ook voor jóu…

Met elkaar leven we nu in een vreemde periode. Terwijl we het met z’n allen moeten doen, kan deze periode juist ook alleen aanvoelen. Want thuis zitten doe je alleen, of met maar een klein groepje om je heen. En dan is er ook nog de angst dat jij ziek wordt of iemand waar je van houdt iets overkomt.

Juist daarom kun je met vragen zitten. Levensvragen. Zoals: heb ik het wel goed geregeld als ik kom te overlijden? Wat gebeurt er als mijn ouders ziek worden? Wat komt er dan op mij af? Of misschien worstel je met een financiële of fiscale vraag?

Stel ons gerust al je vragen                                    
In de samenleving zien we mooie initiatieven ontstaan en ook wij willen graag iets doen. Daarom zijn wij in deze periode iedere dag telefonisch bereikbaar tijdens een gratis telefonisch spreekuur. Om al je vragen te beantwoorden die met de dienstverlening van Cijns of Erfzaken te maken hebben. Misschien kunnen we je ongerustheid een beetje wegnemen of weet je na één belletje met ons wat er straks geregeld moet worden als de wereld weer op gang komt. Of misschien is er direct actie nodig en kunnen we in kaart brengen wat er moet gebeuren. Zie het ruim, je mag ons al je vragen stellen. Als we het antwoord niet weten, verwijzen we je door.

Iedere dag van 10 tot 11 uur en van 14 tot 15 uur zitten we klaar om je telefoontje te beantwoorden. Zijn we in gesprek? Laat dan graag je naam en nummer achter en we bellen terug.

Je kunt ons bereiken op 055-576 25 24

We horen je graag en voor nu: sterkte gewenst.

Bericht delen op:
| | Linkedin