Meer blogberichten

Geslaagde opening Cijns nieuwe stijl

 

Degenen die ons wat beter kennen, weten dat we niet snel een feestje zullen overslaan. Waarschijnlijk is het voor hen ook geen verrassing dat wij de samenwerking binnen Cijns als een feestje beschouwen. Het organiseren van een feestje behoort echter niet tot de dagelijkse werkzaamheden van Cijns. Daarom beschouwen wij het als een compliment dat wij zijn benaderd om elke laatste vrijdag van de maand open huis te houden. Dat gaan wij natuurlijk niet doen. Maar het geeft wel aan dat ons open huis en de kennismaking met Cijns aan het Kanaalpad 69 te Apeldoorn zeer geslaagd mag worden genoemd.

Cijns nieuwe stijl

Een nieuw samenwerkingsverband, vernieuwde dienstverlening en een nieuwe locatie; intern bekend als project Cijns 2.0. Het is niet niks. Een jaar hard werken om tot goede afspraken te komen, de organisatie op te tuigen, nieuwe huisstijl en website, productontwikkeling en uiteindelijk zelfs nieuwe huisvesting. Dromen, durven en doen vallen samen. En voor je het weet, ben je beland in een gezellige afterparty. Wat gaat de tijd dan ongelofelijk snel en wat is er veel gerealiseerd. Half november, alweer bijna drie maanden geleden, dachten we nog tijd genoeg te hebben. En ineens was het eind december: we stuurden naar vele relaties een brief om onze samenwerking aan te kondigen met een prachtige nieuwjaarskaart. Daarna overvielen wij jullie met een uitnodiging plus kraslot.

Klavertje vier

Het motto van Cijns is: zeker van je zaak. Jouw leven is immers geen loterij. Dat de kans op een grote prijs in een krasloterij is niet zo groot. Wij hebben dat bewezen. Het aantal krasloten dat via onze uitnodiging werd verzonden was best fors. Tot nu toe hebben wij slechts twee mensen gesproken die een prijs hebben gewonnen die net iets groter was dan de aankoopprijs van het betreffende lot.

Omdat het klavertje vier als symbool is verbonden aan de begrippen hoop, vertrouwen, liefde en geluk hebben wij aan iedere bezoeker een blikje met een zaadje meegegeven. “Wie zaait zal oogsten”. Wij vinden het leuk als jullie uiteindelijk een klavertje vier oogsten en ons daarvan een foto sturen. Dan kunnen we nog langer nagenieten van ons feestje.

Genieten

Dat is wat wij hebben gedaan zowel voor, tijdens als na ons open huis. De opkomst was overweldigend. Strak om 16.00 uur stonden de eerste gasten voor de deur. Daar hadden wij natuurlijk wel rekening mee gehouden. Maar niet dat we tot bijna half zes handen zouden schudden zonder zelf een drankje te doen. Prachtig om te mogen ervaren dat zoveel relaties onze gast wilden zijn. Bedankt voor alle prachtige boeketten, dranken, bonnen , persoonlijke attenties en de staatsloten. De hele week hebben we nog volop in de bloemen gezeten en werden er nog bloemen nagebracht. Bedankt voor alle positieve energie die jullie meebrachten naar het Kanaalpad 69 te Apeldoorn.

 

 

Cijns verloting trekking

Winnaars

Tijdens ons open huis hebben jullie de mogelijkheid gehad om een persoonlijke boodschap in ons gastenboek te schrijven. Aan die boodschap is een lotnummer gekoppeld dat wij hebben gebruikt voor een loterij met een tweetal diner bonnen als hoofdprijs. Een diner bij restaurant Klavertje Vier in Vierhouten. Inmiddels zijn de winnaars bekend. Dat zijn het “team Kroes (Huib Mojet en Marco Aartsen) en Truus en Guus de Haas. Wij zullen contact opnemen met de winnaars om de prijzen te overhandigen.

Cijns verloting winnaar 59
Cijns verloting winnaar 8

Nogmaals hartelijk dank voor jullie komst en wij hopen jullie nog vaak terug te zien op onze nieuwe locatie aan het Kanaalpad 69 te Apeldoorn.

Bericht delen op:
| | Linkedin