Meer blogberichten

De Erfmeesters van Erfzaken

Voor al jouw vraagstukken over je nalatenschap.

Bij Erfzaken hanteren wij het motto: “Je kunt het niet nalaten”. Daarmee willen wij tot uitdrukking brengen dat je het niet kan maken om jouw erfgenamen aan het lot over te laten. Of anders gezegd, je hebt de morele plicht om de zaken zo goed te regelen dat de afwikkeling van jouw nalatenschap rimpelloos verloopt. Allemaal in het belang van jouw (toekomstige) nabestaanden. En dat is geen eenvoudige opgave.

De week na de cake

Onze ervaring is dat de eerste week na een overlijden volledig in het teken staat van de uitvaart. Pas daarna komt men vaak uit de verdoving en daalt het besef in dat er veel te regelen valt. Over dit onderwerp heeft Erfzaken een boekje uitgebracht onder de naam: “De week na de cake”. Op inzichtelijke wijze beschrijven wij in dat boekje wat er allemaal komt kijken na een overlijden. Maar ook wat je allemaal al vóór je overlijden kunt regelen! Minstens zo belangrijk. 

Bestel nu dit – GRATIS – handzame boekje (digitaal of op papier) via onze website https://www.erfzaken.nl/informatieboekje-erfzaken/

En schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief (max. 4x per jaar) met handige tips en blogs uit de praktijk.

Voor wie werkt Erfzaken

Erfzaken helpt jou bij leven om de inventarisatie, registratie en voorbereiding van jouw nalatenschap te regelen. Indien gewenst wikkelen wij, al dan niet samen met je erfgenamen, jouw nalatenschap na je overlijden ook af. Daarnaast werken wij samen met professionals in de zorg- en financiële sector zoals accountants, verzekeraars, notarissen en hypotheekadviseurs. Vaak zet Erfzaken haar expertise in ter ondersteuning van een executeur van de nalatenschap. Indien gewenst treedt Erfzaken ook op als executeur van een nalatenschap. Kort samengevat: “eigenlijk werken we voor iedereen”.

Wat kan Erfzaken voor jou betekenen

Door middel van de “producten” Erfzakendossier en Erfzakendossier Plus bieden wij je de mogelijkheid om samen met ons overzicht en inzicht te creëren. Al je gegevens en documenten kunnen worden opgeslagen in een daartoe ingericht digitaal dossier. Liever naast de digitale omgeving ook een fysieke map in huis met alle verzamelde gegevens? Geen probleem, daar wordt voor gezorgd.

Door middel van onze dienst Nalatenschapsvoorbereiding denken wij met je mee op welke wijze je persoonlijke wensen het best kunnen worden vastgelegd. Wij stemmen met je af wat de mogelijkheden zijn die wet- en regelgeving je biedt. Ook begeleiden en ontzorgen wij jou bij het opstellen van testamenten en notariële volmachten.

Bij de afwikkeling van een nalatenschap ondersteunen wij je erfgenamen bij alle voorkomende werkzaamheden. Via ons stappenplan leiden wij hen door deze moeilijke tijden. Onze dienstverlening varieert van het beoordelen van het testament, het opvragen van een verklaring van erfrecht, het voeren van administratie, verkoop van inboedel tot en met het indienen van de aangifte erfbelasting en het verdelen van het vermogen onder de erfgenamen. Alles onder het motto: “je doet het zelf, we doen het samen of jij doet het”. Aan jou de keus.

Indien je meer informatie wilt over wat Erfzaken allemaal doet, je inschrijven voor de nieuwsbrief of wil je ons gratis boekje bestellen dan verwijzen we graag naar onze gloednieuwe website www.erfzaken.nl

Wil je weten wat we specifiek voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op: (055) 302 02 02 of stuur een e-mail naar info@erfzaken.nl

Bericht delen op:
| | Linkedin