heb jij je schaapjes op het droge?

Cijns borgt jouw strategisch vermogensplan in elke fase van je leven, en daarna

Het leven is onzeker. Ook voor jou. In ieder geval schenkt inzicht in je vermogen en inkomen twee belangrijke zaken: rust en rendement. Dit geeft Cijns jou op basis van een strategische vermogensplanning. Een cruciaal onderdeel hiervan is de financiële planning die Cijns voor én met jou maakt. Exact aansluitend op alle events die zich verwacht én onverwacht in jouw leven voordoen.

Cijns bereidt jou voor op de ingrijpende financiële gevolgen van mogelijke ‘events’
Zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, pensioen of echtscheiding. Stuk-voor-stuk veranderingen met over het algemeen grote invloed op jouw dagelijks leven. En dat van jouw naasten.

Financiële planning: inzicht in inkomens- en vermogensverloop
Het financieel plan is in de advisering van Cijns een belangrijk ijkpunt. Dit financieel plan maakt het inkomens- en vermogensverloop gedurende jouw leven inzichtelijk. Want diverse ‘events’ tijdens jouw leven zijn van invloed op jouw inkomens- en vermogensverloop.

• Het Cijns financieel plan brengt events met bijbehorende risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid, scheiden en pensioen helder in beeld.
• Met een financiële planning geeft Cijns inzicht in jouw toekomstige financiële positie.
• Je komt hiermee nu en later niet voor financiële verrassingen te staan. En je nabestaanden ook niet.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.