specialisten van Cijns

Ons team

Klanten profiteren bij Cijns van een professioneel kernteam, met meer specialisaties onder één dak. Samen borgen wij een elkaar versterkend financieel, fiscaal en juridisch advies in elke fase van jouw leven, en daarna.

Dit team van Cijns telt. Voor jou.

Maak nu je afspraak met Cijns!

Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.

 

Michel Esselink

Michel Esselink: de vertrouwde vakman

Fiscalist in hart en nieren. Altijd aimabel overleggend, goed de zaken regelend. Op een ontspannen en prettige wijze in de samenwerking. Want Michel is vertrouwd, een vakman, en luistert eerst voordat hij adviseert. Op jouw reis door het leven en daarna is Michel de gids voor al je geld en goederen. Jouw zaken voor nu, later én daarna goed voor elkaar.

LinkedIn

Hans Bosch

Hans Bosch: goed luisteren, gericht adviseren

De ervaren specialist Hans Bosch biedt ondernemers en particulieren fiscaal, financieel en juridisch altijd een goed verhaal. Thuis op vele belastingtechnische terreinen. Met een inhoudelijk stevig houvast bij de vaak complexe en onduidelijke wetgeving. Een goede luisteraar die vervolgens gericht adviseert.

LinkedIn

Marieke Veldkamp

Marieke Veldkamp: scherpzinnig en altijd met de blik op alle belangen van de klant

Marieke, breed georiënteerd, heeft met de opleidingen Register Belastingadviseur, Master Belastingadviseur en SPD Bedrijfsadministratie precies de juiste bagage. Scherpzinnig en altijd met de blik op alle belangen van de klant. Door een persoonlijke ervaring heeft zij zich eveneens gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met erven. In de afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan in het bijstaan bij de afwikkeling van nalatenschappen. In 2014 volgde zij de NOVEX leergang executele. Vanuit deze expertise kan zij nabestaanden behoeden voor negatieve ervaringen in een emotionele periode in hun leven.

LinkedIn