Wat zit er bij jouw verhuizing in box 3?

Verhuizen

Cijns verhuist je fiscale en financiële belangen mee!

Gemiddeld verhuist een Nederlander 8 keer in zijn leven. In een mensenleven kan dit iedere keer enorm ingrijpende gevolgen hebben. Je gaat groter wonen. Of juist kleiner. Je neemt de hypotheek mee, of juist niet. Of je twijfelt zelfs tussen huren en kopen. Je makelaar helpt je in die intensieve periode, maar daarna verdwijnt deze van het toneel. Gelukkig neemt Cijns de tijd om, samen met jou, alle fiscale en financiële voor- en nadelen écht op een rij te zetten. Voor nu en voor later, en zelfs daarna.

Bij jouw verhuizing moet je vaak strategische beslissingen nemen
Beslissingen waarvan je later denkt: goed dat Cijns dat tóen heeft geregeld. Graag zetten we die beslissingen hier in vogelvlucht voor je op een rij. Niet om je direct al van alles te laten regelen, dat kan later nog, samen met Cijns. Maar om je alvast een idee te geven waar wij het in onze gesprekken over gaan hebben.

  • Financieel: Cijns verkent met jou de mogelijkheden en grenzen
    In samenhang met ons fiscaal advies, helpen we ook met advies over wat in jouw persoonlijke situatie gunstig is. Zoals aflossen of niet, je maandelijkse financiële draagkracht en uiteraard de voor jou mogelijke én wenselijke leencapaciteit.
  • Fiscaal: Cijns geeft altijd een kloppend antwoord
    Verhuizen en jouw hypotheek? Dát vereist een goede afstemming tussen jou en de fiscus. Cijns doet dit voor jou actueel én toekomstgericht. Ook bij de aangifte inkomstenbelasting, zoals de correcte aftrek van hypotheekrente.
  • Estate Planning: nu nadenken over later
    Uiteindelijk verstrijkt de tijd en kunnen je wensen veranderen. Cijns doet daarom voor jou aan estate planning. Met helder antwoord op vragen als: wat doen we met de overwaarde? Ga je schenken aan de kinderen via een schenkplan? Denk ook aan het treffen van voorzieningen als een van beiden wegvalt. Of het opmaken van testamenten om bewoning door de andere partner te waarborgen inclusief verzekeringen om deze bewoning mogelijk te maken.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.