Wordt het startup of doorstart?

Ondernemerschap

Ondernemen: Cijns loodst jou door een complex mijnenveld

Ben je ondernemer? Of wil je het worden? Dan krijg je ten eerste onze bewondering.
Wij zijn zelf ook ondernemer en weten wat er allemaal op jou af komt. Ten tweede krijg je ons gerichte advies in het mijnenveld dat de Nederlandse overheid voor ondernemers heeft neergelegd. Cijns biedt jou een stevig houvast in de vaak complexe en onduidelijke civiele en fiscale regelgeving. Hiermee krijg je alle ruimte in je hoofd om te focussen op waar jij goed in bent; jouw corebusiness.

Jouw gesprekspartner in elke fase van je ondernemerschap
De dienstverlening van Cijns is veelomvattend. Wij zijn jouw gesprekspartner in elke fase van jouw ondernemerschap. Van start up en doorstart tot en met bedrijfsoverdracht.
Dit vereist een andere rol van de adviseur dan de meesten gewend zijn. Bij de startende ondernemer willen wij dat je ons aanspreekt in onze rol als voorlichter en vraagbaak. Voor de ondernemer die al wat verder is, kan het gaan om een uitbreiding of een investering of mogelijk een samenwerkingsverband of een bedrijfsovername.

Stevige visie op bedrijfsopvolging
In een volgende fase van het ondernemerschap kan er zelfs sprake zijn van een bedrijfsoverdracht. Van jouw ouders aan jou of van jou aan je kinderen. In dat geval ligt het zwaartepunt van het advies op de fiscale en financiële planning en, met meer dan gemiddelde aandacht, op het benutten van de vrijstellingen in de vorm van bedrijfsopvolgingsfaciliteiten.

Mix van zakelijk en privé
Het belang van de onderneming loopt parallel met jouw privé belangen. Continuïteit van de onderneming bij alle events zoals scheiden, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen, is van groot belang. Cijns zorgt voor inzicht en rust. Nu, later én daarna.

  • Wij maken geen jaarrekeningen. Als je een jaarrekening nodig hebt dan zorgen wij er natuurlijk wel voor dat die er komt.
  • Door gebruik te maken van ons ijzersterke kennisnetwerk ontzorgen wij jou volledig.
  • Daarbij bewaken wij de kwaliteit van de dienstverlening en houden wij de regie over al jouw adviesvragen.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.