Worden het roze muisjes en blauwe enveloppen?

Geboorte

Voor Cijns hét moment om fiscaal vooruit te kijken

Een nieuw kindje! Wat een wonder. Iedere keer opnieuw. Een spannende tijd waarin emoties de overhand hebben. Cijns ziet een geboorte als een cruciaal event in jouw leven. Dus ook mijlpaal waarbij er naast emoties ruimte moet zijn voor de ratio. Want weinig mensen beseffen de fiscale impact die zo’n klein mensje kan meebrengen. Cijns overziet die wel en adviseert jou graag.

Helder antwoord op een wirwar van vragen
Neem je ouderschapsverlof? Ga je alsnog trouwen? Ga je sparen voor de studie voor later? Deze vragen zul je herkennen. En wat zo fijn is: Cijns geeft je de heldere antwoorden. De rode draad in onze advisering? Wat je nú al direct regelt voor jou en je kindje? Daar heb je nog heel lang financieel en fiscaal plezier van.

• Het kan nuttig zijn een al bestaand testament na een geboorte aan te passen.
• Bij het ontbreken van een testament is het verstandig direct na de geboorte een testament te laten maken.
• Via dit testament regelt Cijns jouw persoonlijke wensen die het wettelijk erfrecht niet biedt.
• In het testament kun je ook een bewindvoerder benoemen wanneer jouw kinderen (nog) niet in staat zijn de nalatenschap te beheren.
• De bewindvoerder zal namens de kinderen de zeggenschap en het beheer voeren in het belang van de kinderen en naar de wensen die je daarbij hebt.
• Via het testament kan de voogdijschap worden geregeld.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.