Cd van jou, cd van mij!

Echtscheiding

Het onafhankelijke Cijns begeleidt je in alle fasen

Scheiden is verschrikkelijk. Je gaat door een emotionele periode. En tegelijkertijd vragen ingewikkelde financiële en fiscale vraagstukken je volledige aandacht. In die lastige balans helpt Cijns je daadwerkelijk verder met onze specifieke fiscale deskundigheid.

Voorkomen van frustraties en kosten
De civiele en fiscale aspecten van vrijwel elke echtscheiding zijn ingewikkeld. Het verkrijgen van inzicht in de financiën voor, tijdens en na het echtscheidingsproces is een bron van irritatie, veel discussie en leidt vaak tot civiele procedures. Dat brengt veel kosten met zich mee en leidt tot grote frustraties bij de scheidende partners.

In samenwerking met gespecialiseerde partners
Samen met gespecialiseerde scheidingsdeskundigen in ons professionele en vertrouwde netwerk begeleiden wij jouw scheidingstraject. Bij Cijns hebben wij “het dossier” in handen. Cijns is op de hoogte van de huwelijkse voorwaarden met mogelijke verrekenbedingen en/of vergoedingsrechten. De inventarisatie van inkomen- en vermogen voor het maken van een alimentatieberekening en het maken van een vermogensverdeling is dan relatief eenvoudig.

Concrete begeleiding van A tot Z
Cijns doorloopt samen met jou heel concreet alle stappen die nodig zijn om je echtscheiding correct af te wikkelen. We brengen overzichtelijk in kaart wat de financiële gevolgen van de scheiding zijn. Die gevolgen kunnen wij vervolgens voor jou in goede banen leiden. Eveneens dragen we oplossingen aan als er zich geschillen voordoen.

  • Indien gewenst kunnen wij ook het besteedbaar inkomen voor de periode na de scheiding voor beide partijen in beeld brengen.
  • Eveneens geven wij adviezen aan advocaten, mediators en administratiekantoren over de fiscale do’s en don’t’s van de echtscheidingsafwikkeling.
  • Cijns kan de echtscheidingsadvocaat en de mediator uitstekend van dienst zijn door in goede samenwerking en met respect voor elkaars specialiteit de echtscheiding tot een goed resultaat te brengen.

Specifiek voor ondernemers
Voor de scheidende ondernemer is de onafhankelijke positie van de adviseur/accountant
cruciaal. Cijns is onafhankelijk en heeft geen tegenstrijdig belang. Cijns heeft slechts één belang. Het behartigen van haar relatie vanuit een objectieve, respectvolle, open en professionele houding. In die zin kunnen wij ook een uitstekende rol vervullen als adviseur van de partner van de ondernemer.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.