wie zorgt er straks voor jouw hondje?

Cijns: voor de volledige voorbereiding én afwikkeling van de nalatenschap

Elk mensenleven is eindig. De fiscale en juridische consequenties van een overlijden zijn vaak complex. En komen uitgerekend te liggen bij de mensen die je nou net wilt ontzien: jouw nabestaanden. Daarom regelt Cijns vanuit de discipline Erfzaken alvast een rimpelloze voorbereiding op een vlekkeloze afhandeling van jouw erfenis. Met jou tijdens je leven. En met je nabestaanden als dat moment ooit komt. En je er zelf niet meer bent. Uitgevoerd zoals vooraf afgesproken. Je kunt er op vertrouwen.

Jouw fiscale leven integraal geborgd
Het bijzondere is dat bij Cijns specialisten erfbelasting werkzaam zijn die tevens fiscaal specialisten zijn. Daardoor is jouw fiscale leven nu en daarna vanuit één integrale visie geborgd. Persoonlijk overlegd, goed geregeld en altijd op een ontspannen en prettige wijze in de samenwerking. Wij luisteren eerst voordat wij adviseren. Op jouw reis door het leven en daarna zijn wij jouw gids voor je geld en goederen.

Volledige afwikkeling nalatenschap onder onze regie
De kracht van Cijns is dat we twee zaken goed voor jou regelen. Allereerst geven we je goed en helder inzicht in het beheer van je vermogen. Plus de correcte afwikkeling ervan na je overlijden. Dit doen we volledig in eigen regie. Niet de notaris is leidend, maar Cijns. Dit betekent dat we het hele speelveld overzien en compleet ontzorgen en begeleiden. Van begin tot eind.

• Na jouw overlijden neemt Cijns de volledige regie.
• We voeren de nalatenschap uit zoals afgesproken of ondernemen actie als zaken niet zijn geregeld.
• We schakelen alle benodigde specialisten onder onze regie in, van advocaat tot notaris.
• We houden alle betrokken familieleden en relaties continu op de hoogte.
• We wikkelen alles af en handelen alle zaken met zowel de fiscus als de nabestaanden correct en tot in het allerkleinste detail af.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of neem contact op middels het contactformulier.