zit de belasting je op de hielen?

Cijns voor een vlekkeloze fiscale advisering en aangifte

Jij bent gebaat bij een vlekkeloze fiscale advisering en het verzorgen van de aangifte. Jaar na jaar. Dit geeft rust en overzicht. En dus ruimte om je leven te leven. Met steeds weer nieuwe events. Cijns is daarin jouw professionele en stabiele partner. Met een persoonlijke toon, informele benadering, maar rechtvaardig en alert op de fiscale inhoud in jouw voordeel. Direct benaderbaar. Structureel, maar ook voor een snelle fiscale interventie.

Altijd op maat
Het ervaren team van Cijns geeft belastingadvies op maat. Voor zowel ondernemers als particulieren. Door de vertrouwensrelatie weten wij wat er bij jou speelt en leeft. Dus anticipeert Cijns op toekomstige beslissingen en fiscale vrijstellingen. En ben je ondernemer? Dan nemen we uiteraard ook jouw persoonlijke situatie integraal mee.

Proactief meebewegen
Cijns hanteert korte lijntjes, pittige dossierkennis en een persoonlijk en intensief contact met jou. Dus bewegen wij altijd mee. Met elke gebeurtenis in jouw leven. We acteren direct, en jij plukt de fiscale vruchten, nu en later.

Veelzijdige werkzaamheden
Uiteraard kunnen wij jouw aangifte inkomsten- en/of vennootschapsbelasting en erfbelasting verzorgen. Eveneens geldt dit voor recht van schenking.

Maar we doen meer:

• De overdracht van jouw onderneming.
• Het optimaliseren van jouw ondernemingsstructuur.
• Het voeren van bezwaar- en/of beroepsprocedures bij de belastingdienst en/of de rechtbank.
• Uiteraard verrichten wij ook alle fiscale werkzaamheden die zich voordoen op het gebied van vermogenszaken en erfzaken. Dit varieert van het maken van een financiële planning tot het                maken van een schenkingsplan of een erfplan.
• Je kunt ook de volledige nalatenschapsafwikkeling aan ons overlaten.

Maak nu je afspraak met Cijns!
Benieuwd? Kom dan eerst even vrijblijvend en oriënterend overleggen. Maak je afspraak via 055-5762524 of of neem contact op middels het contactformulier.